De inschrijving voor de tweede editie van de Medemblikse Schooldag van de duurzaamheid is gesloten. Wij willen de scholen hartelijk bedanken voor hun aanmelding en enthousiasme!

Acht basisscholen hebben zich aangemeld voor de editie in september 2022. Er zijn scholen bij die voor de tweede maal mee gaan doen en scholen die nieuw zijn. Zie hier welke scholen zich hebben aangemeld. Meer dan 450 leerlingen gaan deze editie meedoen!

Het programma staat volledig in het teken staan van de 7 Junior Global Goals. Samen met MAK Blokweer bereiden we een heel gevarieerd doe-programma voor, waar de leerlingen kennismaken met verschillende aspecten van duurzaamheid. Het programma trapt af met een kick-off op vrijdag 23 september.

We geven regelmatig een update, dus houd onze mediakanalen in de gaten: LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram.

📷 Gemeente Medemblik